Premier Elektrotechniek in Rotterdam

Welkom bij AdemiElektro

Ik ben Behar Ademi en u kunt bij mij terecht voor al uw elektrotechnische klussen. Met mijn kennis en ruime ervaring in de branche voorzie ik u van betrouwbare en een veilige installatie, reparatie of onderhoud van al uw elektrische systemen.

U kunt mij 24/7 bereiken voor uw elektrotechnische problemen en daarnaast ben ik landelijk inzetbaar voor zowel particulieren als bedrijfsklussen.

Enkele voorbeelden van mijn werkzaamheden zijn o. a. een nieuw aansluitpunt plaatsen/vervangen of verplaatsen in uw huis, schuur of bedrijf. Een nieuw groepenkast plaatsen, een fornuisgroep, perilex, ring/ video deurbel, buitenverlichting, stopcontacten, internetkabels, UTP, nieuwe/vervangen of aanpassingen in de meterkast verrichten, laadpaal plaatsen, storing en spoedklussen, nieuwbouw renovatie.

Ons indrukwekkende trackrecord

Ontdek onze prestaties en de impact die we hebben gemaakt in de elektrische dienstverleningssector. Kijk eens naar deze belangrijke statistieken:

5+

Jarenlange ervaring

Met ruim 5 jaar ervaring staan ​​onze gecertificeerde elektriciens klaar voor elk elektrisch project.

50+

Onze succesvolle elektrische projecten

We hebben met succes meer dan 50 projecten voltooid, variërend van kleine reparaties aan woningen tot grote commerciële installaties.

500+

Tevreden klanten en lovende recensies

Meer dan 500 tevreden klanten vertrouwen ons hun elektrische behoeften toe.

Rotterdam

Servicegebieden gedekt

AdemiElektro – Rotterdams vertrouwde elektriciteitsservice voor woningen en bedrijven

Ons werk spreekt voor zich!

Neem vandaag nog contact op met onze deskundige elektriciens

Ervaar eersteklas klantenservice en zorg voor de veiligheid van uw elektrische systemen met ons toegewijde team. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek het verschil!.